CantoConcert_3_6_2014

Op 25 april 1979 vond de premiere plaats van Canto Ostinato van Simeon ten Holt in de Ruïnekerk in Bergen. De componist zelf maakte onderdeel uit van het ensemble (op 3 vleugels en electronisch orgel) dat het werk in première bracht. Dit jaar is deze premiere 35 jaar geleden en daar willen we bij stilstaan op 3 juni 2014.
In dezelfde kerk als waar de premiere heeft plaatsgevonden komt het pianistenechtpaar Sandra en Jeroen van Veen Canto Ostinato uitvoeren op twee vleugels.
U mag zelf kiezen hoe te luisteren: u kunt liggen of zitten!

Er zijn nog 2 soorten plaatsen beschikbaar:
1) liggend op de vloer van de kerk (u dient zelf 'ligmaterialen' mee te nemen) UITVERKOCHT
2) zittend op het balkon
3) zittend op de koorbanken aan de zijkant van de kerk.Kaarten voor dit concert kosten € 25,- per stuk en kunnen worden besteld door overmaking van het verschuldigde bedrag
op rek. nr NL57 INGB 0004 6745 88
ten name van de Simeon ten Holt Foundation, Culemborg.
Vermeld bij uw bestelling: uw emailadres, uw woonplaats én uw zitplaats keuze 2 of 3.
Wegens de korte tijdsspanne waarbinnen dit concert georganiseerd wordt krijgt u geen bevestiging of plaatsbewijs toegestuurd, maar bij de ingang zal een lijst liggen waarop uw naam staat indien u heeft betaald. Een betaling is dus tevens het bewijs van reservering. Deze hoeft u niet mee te nemen, als het bedrag is afgeschreven staat de reservering genoteerd (tenzij u een email krijgt dat het uitverkocht is; u krijgt dan uiteraard uw geld teruggestort).
U kunt ook kaarten afrekenen via PayPal.


maak uw keuze:Wees er snel bij want vol = vol en er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De EO maakt van dit concert opnames voor het programma 'Geloven op 2' waarin o.a. Simeon ten Holt centraal staat. Houd er dus rekening mee dat u in beeld kunt zijn, bezoekers van dit concert geven hier automatisch toestemming voor. De uiteindelijke uitzending staat gepland voor september 2014

We hopen u te mogen begroeten op 3 juni 2014 in de Ruïnekerk, Raadhuisstraat 1, 1861 LK te Bergen.

Simeon ten Holt Foundation i.s.m. Stichting Piano Mania

Pasted Graphic PIANOMANIA_CMYK_CONCERTS